Oct 272014
 
El tercer gol, marcat per Casasays al Rº Penya Arrabal

El tercer gol, marcat per
Casasays al Rº Penya Arrabal

Aquest cap de setmana, els tres equips infantils del club, varen guanyar el seu respectius partits. El “A” va aconseguir la primera victòria el “B” continua líder del seu grup i el de F-7, va començar la lliga.

Els infantils “A”, que militen a la Primera Divisió grup “B”, varen aconseguir els tres primer punts, guanyant al Recreatiu Penya Arrabal per 4-1, dins Son Caulelles.

L’Sporting va presentar la següent alineació; Leon, Serra, Delgado, Ramon, Fernandez, Vazquez, De Benito, Herreros, Espinola, Casasayas i Garcia.

Aquest foren els canvis de l’Sporting; minut 43 Escoda per De Benito, minut 64 Silva per Leon i al minut 69 Daniel Serra per Marc Serra.

Gols; 1-0 minut 29 Herreros, 1-1 minut 31 Oliver, 2-1 minut 48 Fernandez, 3-1 minut 79 Casasayas i al 4-1 definitiu minut 70 Vazquez.

Pel nostre equip veren la targeta groga, Ramon, Casasayas i Fernandez.
InfantilsB-Pollençaport (5)

Els infantils “B” que militen a la segona regional grup “F”, compten els seus partits per victòries i es mantenen líder del grup en dos punts d’avantatge sobre el segon.
Dissabte horabaixa, es varen imposar, dins Son Caulelles, per 8-0 a l’Alcúdia At.

L’onze inicial fou; Muñoz, Llompart, Cantallops, Martinez, Cirer, Jose Sanchez, Fiorito, Jordi Sanchez, Garcia, Vazquez i Fernandez.

Aquest foren els canvis, al minut 35 Kretschmer per Cirer, minut 45 Reynes per Cantallops i al minut 61 Mari per Jose Sanchez.

Els gols es varen marcar així; 1-0 minut 2 Fiorito, 2-0 minut 9 Vazquez, 3-0 minut 16 Fernandez, 4-0 minut 28 Fernandez, 5-0 minut 38 Fiorito, 6-0 minut 52 Fiorito, 7-0 minut 58 Reynes i el 8-0 definitiu minut 65 Fernandez.

Va veure la targeta vermella directa el nostre jugador Garcia.

Destacar del partit els dos “hac Tric” un del jugador Fiorito i l’altre del jugador Fernandez.
Infantilsf7-SonXimelis (4)

El partit dels infantils F-7, que jugaven dins Son Caulelles, no va acabar, ja que l’entrenador de l’equip contrari, el Son Ximelis, en el transcurs del darrer quart, i quant el marcador era de 6-4 a favor de l’Sporting, un pic expulsat va donar instruccions al seu equip per abandonar el camp.

Per tant el resultat final, està a l’espera del Comitè de Competició.

Resultats i classificació infantils “A” Primera Regional grup “B”.

Resultats i classificació infantils “B” Segona regional grup F.