Mar 022015
 

infantilsA-Arenal (4)

Els tres equips infantils, varen sumar els tres punts, dos d’ells, el “A” i de F-7, damunt el terreny de joc i el “B”, li donaren el seu partit guanyat per 3-0, ja que el Xilvar s’ha retirat de la competició.

Victòria per l’esperança, l’aconseguida pels infantils “A” de Primera Regional, contra l’Escolar, el passat diumenge dins Son Caulelles, el 2-0 que hi havia al marcador, fa que la distància amb l’equip que el precedeix a la classificació ,Es Pla, que també va guanyar, continuí essent de cinc punts.
L’alineació que va presentar l’Sporting va ser; Silva, Vazquez, Serra, Ramon, Gomila, Gutierrez, Garcia, De Benito, Herreros, F. Garcia, Casasayas i Martorell.

Al minut 24 Font va entrar per P. Garcia, al 35 Rodriguez per Silva, al 43 Fiorito per Serra, al 55 Espinola per Gutierrez, i al 67 Casas per Herreros.

L’alineació de l’Escolar, va ser; Sureda, Ferrer, Milan, Pellicer, Barcelo, De Frutos, Martinez, Schnapauff, Navarro, Garcia i Ginard.

Al minut 35 Va entrar Martorell per Ferrer i al 48 Exposito per Garcia.

La primera part va acabar amb el resultat d’1-0 gol aconseguit per Casasayas al minut 25, el segon gol de l’Sporting, el va marcar De Benito de penal al minut 40.

Per part de l’Sporting varen veure la targeta groga en Martorell i Herreros, i per l’Escolar, Martinez, Schnapaufff, i la vermella directa al jugador Marcos Martinez.
Infantilsf-7-Atcampredo (4)

 

Els infantils F-7, varen guanyar dins Son Caulelles, per 4-3 a l’At. Camp Redo, la primera part va acabar amb el resultat de 2-1 a favor de l’Sporting.

Varen disputar el partit per part de l’Sporting, Montiel, Martinez, Lillo, Nuñez, Torres, Ceballos, Campins, Hidalgo, Riera i Martinez.

Per l’At. Camp Redo, varen jugar, Suasi, Humerez, Exposito, Conesa, Garcia, Campomar, Martorell i Manresa.

El marcador es va moure així 1-0 minut 13 Ceballos, 2-0 minut 22 Martorell en pròpia porta, 2-1 minut 27 Conesa, 2-2 minut 38 Exposito, 3-2 minut 39 Lillo, 4-2 minut 51 Martinez i 4-3 minut 64 Martorell.

Resultats i classificació Infantils “A” Primera Regional.

Resultats i classificació Infantils “B” segona regional grup F.

Resultats i classificació infantils F-7 grup B.