Mai 192014
 

BenjaminsB-CorbMari

L’equip dels Benjamins “B”, varen guanyar dins Son Caulelles, i mantenen el lideratge del seu grup. El “A” va empatar a fora i el “C” va guanyar dins Son Caulelles.

Els Benjamins “A”, només varen poder empatar amb la seva visita a Sóller, 4-4, contra el Circulo Sollerense, i ara ha quedat a tres punts del segon classificat el Bunyola.
Els jugadors que va desplaçar l’entrenador Miquel Ramis, foren; Rodriguez, Juan, Llado, Villafuerte, Fernandez, Adelantado, Alzamora, Franco, Serra i Coleto.

Els quatre gols de l’Sporting els varen marcar, Coleto (2), Llado i Alzamora.

Els Benjamins “B”, amb la victòria d’aquest passat dissabte, mantenen l’avantatge de dos punts sobre el segon classificat l’Arenal, l’Aquarius Campos, que visitava Son Caulelles va perdre per 7-2.

Juan Gazquez va alinear els següents jugadors; Bestard, Mari, Ortega, Ramis, Ramirez, Roibal, Perotti, Oncala, Sanchez i Abad.

Els set gols de l’Sporting els varen marcar, Roibal (2), Abad (2), Ramirez, Perotti i Ortega.

Els Benjamins “C”, també varen guanyar dins Son Caulelles, al Sollerense, per 6-2, i continua la lluita amb l’Andratx “B” per la quarta posició.

Els jugadors que va convocar l’entrenador Marc Llinas i que jugaren foren, A. Chacon, Barcelo, Piza, Guasp, H, Chacon, Bosch, Bujosa, Alzamora, Selles, Rodriguez, Lin i Comamala.

Varen marcar per l’Sporting; Guasp (3), Bosch (2) i Comamala.

Resultats i classificació Benjamins “A” grup E.

Resultats i classificació Benjamins “B” grup G.

Resultats i classificació Benjamins “C” grup F.