Des 022013
 

Cap dels quatre benjamins del nostre club, fou derrotat, el “A” va guanyar dins Son Caulelles, el “B” i el “C” el feren a fora i el “D” va empatar dins ca nostra.

Els benjamins “A” varen guanyar per 7-2 al Recreatiu Arenal “A”, i amb aquest resultat continuen als llocs capdavanters de la classificació.

Els onze jugadors d’aquestpartit, i que varen haver de remuntar un 0-2, són; Rodriguez, Garcias, Juan, Llado, Villafuerte, Adelantado, Serra, Coleto, Fernandez, Oncala, Alzamora.

Varen marcar els gols Coleto tres, els minuts 13, 15 i 23, Llado dos minuts 18 i 25, Villafuerte al minunt 17 i Adelantado minut 27.

Els benjamins “B” varen guanyar per 1-2 dins Ses Salines, i es mantenen a la segona posició i fora perdre cap partit.

Varen jugar per l’Sporting: Sanchez, Mari, Ortega, Ramis, Roibal, Palmer, Garau, Abad, Cañellas, Ramirez, Perotti.

Els gols de l’Sporting els varen marcar Abad minut 5, i Roibal minut 11.

Els Benjamins “V” varen guanyar en un altre derbi, contra el At. Liceu per 0-6, i aquest són els dotze jugadors que varen jugar; Chacon, Piza, Rodriguez, Guas, Lin, Bujosa, Bosch, Comamala, Selles, Barcelo, Hugo Chacon i Alzamora.

Els sis gols el varen marcar, 0-1 i 0-2 Guasp minut 11 i 12, 0-3 A. Chacon minut 15, 0-4 i 0-5 H, Chacon minuts 20 i 42, el sisè gol el va marcar el jugador del Liceu Mañez en propia porta minut 49.

Els Benjamins “D”, varen empatar 3-3, un partit que anaven guanyant de 3-0, contra el Pla de na Tesa at.

Els dotze jugadors que varen participar en el partit són; Pocovi, Creus, Martinez, Mateu, Aguilar, Sirera, Jaunarena, Coll, Fiol, Massot, Ballester i Sureda.

Els gols foren marcats per 1-0 Sirera minu6t 3, 2-0 Creus minut 6, 3-0 Sureda minut 17.

Resultats i classificació Benjamins “A” grup E.

Resultats i classificació Benjamins “B”! i “D” grup G.

Resultats i classificació Benjamins “C” grup F.