Feb 242014
 

Cap dels quatre alevins, ha perdut aquest cap de setmana, l'”A” i el “C”, varen guanyar i el “B” i el “D”, varen empatar.

Els alevins “A” de preferent, es varen imposar al derbi local, contra la U.E. Pla de na Tesa, dins Can Gaspar per 0-7, i queden a la quarta plaça de la classificació.

Els jugadors que varen participar en la victòria són; Espinola, Mellado, Ramon, Garcia, De Benito, Escoda, Rodriguez, Delgado, Mateu i Bonet.

Els set gols foren marcats per; Escoda (2), Delgado, Ramon, Bonet, Mateu i Espinola.

Els alevins “B”, que varen jugar divendres dins Son Caulelles, varen empatar 3-3 contra el Son Ximelis, desaprofitant un 2-0 a favor del nostre equip. I continuen els cuers del grup.

Els jugadors convocats i que jugaren són; Campins, Casas, Delgado, Espinola, Ceballos, Vaquer, Hidalgo, Serra, Lillo i Blanes.

Els tres gols del nostre equip els marcaren; Ceballos, Blanes i Serra.

Els alevins “C”, varen guanyar dins Felanitx per 1-6, i es consoliden a la quarta posició del seu grup de la segona regional.

Varen jugar aquest partit; Orfila, Mari, Lopez, Crespi, Sanchez, Martin, Oliver, Alvarez, Uribe i Wade.

Els golejadors de l’Sporting varen ser; Crespi (2), Wade, Lopez, Mari i Martin.

Els alevins “D”, que rebien dins Son Caulelles l’Arenal “A”, varen repetir el resultat de la primera volta, empataren, però aquest pic 2-2, després d’anar guanyat per 2-0.

I aquest són els jugadors que varen participar en el partit; Riera, L. Amer, C. Amer, Jimenez, Lopez, Pomar, Martinez, Alzamora, Nuñez, Muñoz i Martorell.

Els dos gols de l’Sporting els varen marcar, Muñoz i Alzamora.

Resultats i classificació Alevins “A” preferent grup B.

Resultats i classificació Alevins “B” primera regional grup B.

Resultats i classificació Alevins “C” segona regional grup H.

Resultats i classifiació Alevins “D” segona regional grup I