Set 212015
 

CadetsA-Bellver (3)

 

Els dos equips, cadets del club, varen aconseguir puntuar, els cadets “A”, va guanyar amb comoditat dins Son Caulelles al Bellver, mentre que els cadets “B“, aconseguien empatar amb la seva visita a Santanyí.

Els cadets “A”, que militen al grup “A”, de la segona regional, varen guanyar per 12-0 a l’equip de Ciutat el Bellver, la primera part ja va acabar amb l’avantatge dels nostres representants per 6-0.

Alineacions:

Sporting; Errea (Lorenzo), Hinsch, Ferrer, J.Sanchez, Castañeda (Soler), Garcia, Vazquez, Martinez, A.Sanchez, Ramirez i Renes.
CadetsA-Bellver (2)

 

Bellver Palma; Mesquida, Fuste, Campos, Gandarillas, Ovenseri, Porras, Kone, Flores (Agbonkpolor), Oriabure, Anselmo i Falola.
Gols; 1-0 minut 1 Vazquez, 2-0 minut 15 Garcia de penal, 3-0 minut 17 Martinez, 4-0 minut 29 Vazaquez, 5-0 minut 29 Vazquez, 6-0 minut 31 Vazquez, 7-0 minut 52 Vazquez, 8-0 minut 61 Sanchez, 9-0 minut 74 Martinez, 10-0 minut 78 Sanchez, 11-0 minut 79 Sanchez, 12-0 minut 89 Sanchez.
Amb aquesta, segona victòria consecutiva, l’Sporting encapçala la classificació del grup “A” de la segona regional.

CadetsB-Bunyola (4)

 
Els cadets “B“, que també juguen a la segona regional, però al grup “D”, varen empatar 1-1, amb la seva visita al Santanyí, la primera part ja va acabar amb aquest resultat, en el minut tres se va avençar el Santanyí, i a cinc minuts del descans va empatar l’Sporting.

Alineacions;

Sporting; Llompart, Gomez, Martinez, Cirer, Cantallops (Kretschmer), Casasayas, Cano (Gutierrez), Crespi (Casal), Mari, Montalban i Serra.

Santanyí; Camps, Hernandez, Ruiz, Prohens, Burguera, Panza (Suau), Porras, Hamann, Vietmeyer, Vidal i Andreu (Haddouti).

Gols; 1-1 minut 3 Vietmeyer, 1-1 minut 35 Casasayas.

Per part de l’Sporting varen veure la targeta groga, Casasayas, i Gomez (dues), per tant fou expulsat per doble groga al minut 69, I Per part del Santanyí veren la groga en Suau, Camps i Prohems.

Amb aquest resultat l’Sporting ara ocupa la dotzena plaça amb un punt.

Resultats i classificació cadets segona regional grup “A”.

Resultats i classificació cadets segona regional grup “D”.