Gen 272014
 

Mala jornada pels quatre benjamins del club, ja que cap d’ells va aconseguir guanyar el seu respectiu partit. L’únic que va puntuar va ser el “B” i continua imbatut a la competició.

Els benjamins “A” varen pedres contra el Recreatiu Son Caliu “B”, per 4-1, els jugadors desplaçat que varen jugar són; Rodriguez, Garcias, Juan, Llado, Villafuerte, Adelantado, Alzamora, Coleto, Fernandez, Oncala, Serra i Franco.

El gol de l’Sporting el va marcar Coleto al minut 41 i erà el 4-1 definitiu.

L’equip dels benjamins “B”, va empatar 5-5, amb l’Arenal “B”, després de remuntar un 1-3, amb aquest resultat es consolida a la segona posició a quatre punts del líder l’Arenal “A”.

Els jugadors que varen participar en el partit són; Bestard, Cañellas, Ortega, Ramis, Ramirez, Roibal, Perotti, Oncala, Marí, Palmer i Abad.

Els gols els varen marcar, Roibal, Palmer, Perotti, Abad i Ortega.

El líder del grup I, el Recreatiu Son Caliu “A”, va guanyar dins Son Caulelles als benjamins “C” per 0-10, i és la segona derrota consecutiva dels benjamins “C”, varen jugar aquest partit; Varela, Chacon, Selles, Guasp, Hugo Chacon, Lin, Comamala, Bosch, Rodriguez, Bujosa i Alzamora.

Els benjamins “D”, varen perdre dins Son Caulelles, en el darrer partit de la primera volta, contra el líder, l’ Arenal “A” per 0-12, i varen jugar aquest partit ; Fiol, Joan, Creus, Martinez, Aguilar, Sirera, Jaunarena, Sureda, Massot, Ballester, Ortiz, i Coll.

Resultats i classificació Benjamins “A” grup E.

Reultats i classificació Benjamins “B” i “D” grup G.

Resultats i classificació Benjamins “C” grup F.