Oct 282013
 

El cinque gol marcat per Llado

Jornada redona pels benjamins del nostre club, ja que tots quatre varen aconseguir guanyar els seus respectius partits, dos a fora i dos a Son Caulelles.

Els Benjamins “A” varen guanyar per 6-1 a l’Andratx “A”, i continuen imbatuts aquesta temporada.

Els jugadors que varen defensar els nostres colors són; Llado, Villafuerte, Fernandez, Adelantado, Oncala, Alzamora, Franco, Coleto, Rodriguez, Garcias, Juan i Serra.

Els gols els marcaren 1-0 minut 5 Villafuerte, 2-1 i 6-1 Coleto minuts 24 i 46, 3-1 i 5-1 Llado minuts 35 i 39, 4-1 Alzamora minut 36.

Els Benjamins “B” varen guanyar dins el camp de l’Espanya per 1-2 partit jugat el divendres. I continuen líders comptant tots els partis per victòries.

I aquest són els que varen jugar a Llucmajor; Cañellas, Mari, Ortega, Ramis, Roibal, Palmer, Garau, Abad, Bestard, Ramiresz i Perotti.

Varen marcar per l’Sporting; 0-1 Palmer minut 11, 0-2 Ramirez minut 23.

Els Benjamins “C”, varen guanyar dins el camp del At. Platges de Calvià per 1-4 i continuen a la tercera posició de la taula classificatòria.

Els jugadors que varen jugar son: Comamala, Chacon, Barcelo,Piza, Guasp, H. Chacon, Lin, Bosch, Selles, Rodriguez, Bujosa i Alzamora.

Marcaren els gols: 0-1, 0-2 i 1-4 Guasp minuts 5,10 i 50, 1-3 Bujosa minut 16.

Resultats i classificació benjamins “A” grup “E”.

Resultats i classificació benjamins “B” i “D” grupo “G”.

Resultats i classificació benjamins “C” grup “F”.