Abr 132015
 

InfantilsA-Alcudia (2)

Aquesta passada jornada, va ser bona pels tres equips infantils del nostre club, els “A” de Primera varen empatar dins Alcúdia, el “B” de segona va guanyar dins Son Ferriol i el de futbol set, també guanyar a fora.

Els infantils “A” amb la seva lluita per evitar el descens, varen aconseguir un empat dins el camp d’un rival, directa, l’Alcúdia, la primera part va acabar amb el resultat de 2-1 a favor de l’equip local, al final el resultat va ser de 2-2.

Amb aquest resultat, l’Sporting es col·loca amb 21 punts a un de la salvació.

Alineació de l’Sporting; Silva (Rodriguez), M. Serra, Delgado (D. Serra), Casas, Ramon, Garcia, Escoda (De Benito), Espinola (Gutierrez), Casasayas, Herreros i Martorell.

Alineació de l’Alcúdia; Ferrer (Payeras), Gerena (Fathi), Reynes, V. Garcia, Perez, Villamayor, Vesselinov (A. Garcia), Muzo (Dominguez), Muñoz, Ferreyra i Cameron (Murillas).

El marcador va anar així; 1-0 minut 3 Muñoz, 1-1 minut 6 M. Serra, 2-1 minut 19 Ferreyra, 2-2 minut 61 D. Serra.

L’àrbitre va ensenyar targeta groga al jugador de l’Sporting Ramon.
infanitlsB-Sineu (3)

 

Els infantils “B“, varen guanyar dins Son Ferriol al segon classificat l’At. Son Ferriol, per 0-1, la primera part ja va acabar amb aquest resultat.

El nostre representant, continua líder del grup “F” de la segona Regional, en set punts d’avantatge sobre l’equip de Son Ferriol, això, sí, l’Sporting té un partit més.

Alineació de l’Sporting; Llompart, Cantallops, Martinez, Sanchez, Fiorito, Garcia, Vazquez Krestchmer, Errea, Fernandez i Reynes.

Alineació de l’At. Son Ferriol; Ruiz, Adrover (Crespi), Martinez (Cubo), Kondratenko (Barcelo), Morales, Bauza, Sastre, Alvarez, Aparicio, Riutort (Contreras) i Temprano (Troncoso).

El gol de la victòria de l’Sporting el va marcar en Fernandez al minut 16 de la primera part.

Varen veure la targeta groga per part de l’Sporting, en Martinez, Garcia i Sanchez i per part de l’At. Son Ferriol, Adrover, Alvarez i Bauza.
InfantilsF7-LaSoledat (3)

 

Els infantils de F-7, varen guanyar dins el camp del cuer, el Patronat, per 1-8, la primera part va acabar amb el resultat d’1-3 a favor de l’Sporting.

Els jugadors de l’Sporting que varen jugar, almenys dos quarts, varen ser, Montiel, Martorell, Martinez, Lillo, Ceballos, Campins, Hidalgo i Alzamora.

Per part del Patronat, varen disputar el partit en, Fernandez, Parra, Jordán, Romero, Mancilla, Sastre, Nuñez i Roca.

Els gols de l’Sporting els varen marcar en Martinez (3), Montiel (2), Ceballos (2) i Lillo.

El gol del Patronat fou marcat per Romero.

Resultats i classificació Infantils  “A” Primera Regional grup “B”.

Resultats i classificació Infantils “B” Segona Regional grup F.

Resultats i classificació Infantils F-7 Grup B.