Nov 112013
 

Aquest cap de setmana ha estat una bona jornada pels equips alevins, ja que dels quatre nihi ha hagut tres, que han guanyat els seus partits el “A”, el “C” i el “D”, el “B” va tornar a perdre.

Els alevins “A” de Preferent es varen imposar per 6-0 al Salla “A”, que fins ara ha perdut tots els partits, els nostres continuen els llocs capdavanters de la classificació amb una única derrota.

Per l’Sporting varen jugar; Mellado, Ramon, Mateu, Garcia, Bonet, Escoda, Rodriguez, Campins, Delgado i Font.

Varen marcar els gols Mateu (4), Escoda i Ramón.

Els alevins “B” de Primera Regional, varen tornar a perdre, aquest cop dins Sant Llorençc, contra el Cardassar per 4-1. I continuen sense puntuar.

Els jugadors que participaran en el partit són; Serra, Espinola, Ceballos, Vaquer, Saura, Campìns, Hidalgo, Casas, Delgado i Avella.

El gol del nostre equip el va marcar en Casas.

Els alevins “C” que juguen a la segona regional grup “H”, varen guanyar dins Son Caulelles al Aquarius Campos “A”, per 8-3 i es situen tercer a un sol punt dels dos equips que comanden la classificació.

L’Sporting va alinear; Orfila, Lopez, Uribe, Wade, Crespi, Sanchez, Martin, Alvarez i Oliver.

Els gols els varen marcar; Marti (2), Wade (2), Crespi (2), Lopez (1) i en propia porta el jugador visitant Mascaro.

Els Alevins “D”, estan dins el grup “I” de la segona regional, varen guanyar dins el campo del Son Caliu per 1-3, i és mantén pel mig de la classificació.

I aquesta és l’alineació. Riera, L. Amer, C. Amer, Jimenez, Nuñez, Pomar, Martinez, Vega, Alzamora, Muñoz, Martorell i Berto.

Varen marcar els gols Alzamora (2) i Amer.

Resultats i classificació Alevins Preferent grup “B”.

Resultats i classificació Alevins Primera Regional grup “B”.

Resultats i classificació Alevins Segona Regional grup “H”.

Resultats i classificació Alevins Segonal Regional grup “I”