Nov 202017
 

e4649f18-28b8-44f7-932e-4904a514d57b

 

Bon partit i victòria el jugat pels infantils A, el diumenge al matí decant l’Atlètic Rafal, que va acabar amb el resultat de 6-2 a favor de l’Sporting.

Els espectadors que varen donar-se cita el diumenge al matí, varen poder gaudir d’un gran partit de futbol, els dos equips es dedicaren a jugar i deixar jugar, l’Sporting al minut set va encetar el marcador, la rèplica de l’equip visitant va ser ràpida i al cap d’un minut aconseguia tornar a igualar el marcador, quatre minuts més tard tornava a avençar-se l’Sporting i un doblet del jugador Mesa entre els minuts 18 i 30 donava una clara avantatge al nostre equip, poc abans d’acabar la primera part l’Atlètic Rafal, reduïa diferència i posava el 4-2 en el marcador, resultat amb el qual va acabar la primera part.

InfantilsA-AtlèticRafal (4)_opt

Una de les ocasions de l’Sporting

 

La segona part va continuar el bon joc dels dos equips i l’Sporting va marcar dos gols més per deixar el definitiu 6-2 en el marcador, que els permet continuar segons a tres punts del líder, això si el nostre equip amb un partit menys.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL “A”; Oncala, Juan, Roibal, Mayordomo, Coleto, Llado, Adelantado, Rmirez,Mesa, Abad, Naveiras.

TAMBÉ VAREN JUGAR; Perez, Garcias, Sanchez, Villafuerte i Quilez.

ATLÈTIC RAFAL; Cuenca, Rendon, Vizuete, Sarmiento, Jimenez, El Jirari, Redondo, Nieto, Souidi, Elorza, Santiesteban.

TAMBÈ VAREN JUGAR; Doutarouah, Segura, Sanchez i Muñoz.

GOLS; 1-0 minut 7 Naveiras, 1-1 minut 8 Santiesteban, 2-1 minut 12 Ramirez, 3-1 minut 18 Mesa, 4-1 minut 30 Mesa, 4-2 minut 36 Vizuete, 5-2 minut 53 Coleto, 6-2 minut 58 Adelantado.

ÀRBITRA; Javier Alemany Romero.

CAMP; Son Caulelles.

Resultats i classificació infantils A segona regional grup A.