jun 032019
 

Benjamins A

Els dos equips de Benjamins han dut a terme una bona campanya, tant els “A” com el “B”, han donat satisfacció als nostres aficionats, principalment el “B” que va quedar a un sol punt del campió i va lluitar fins a la darrera jornada pel campionat.

Els Benjamins “A” de segon any, varen jugar en el grup E, i quedaran a l’onzena plaça, la seva estadística de la temporada són les següents, victòries a casa un 41%, empats un 12% i derrotes un 47% la mitjana de gols marcats dins Son Caulelles ha estat del 3,9 per partit, a fora te un 41% de victòries, cap empat i un 59% de derrotes, la seva mitja de gols per partit ha estat de 3,4%.

La plantilla dirigida per Bernat Rigo Aranda, ha esta la següent; Arias, Blanco, Catala, Cordero, Garcia, Hernandez, Lirola, Lorenzen, Moya, Pastor, Ramis, Rigo, Tinsley,Vadell i Vidal.

Resultats i classificació final benjamins A segona regional grup E.

BENJAMINS B.

Benjamins B

Els Benjamins de primer any ha disputat la lliga en el grup A del campionat de benjamins de primer any, aconseguint la segona posició a un sol punt del campió el Xilvar, lluitant fins el darrer partit per adjudicar-se el campionat, la seva estadística es la següent,victòries dins Son Caulelles 73%, empats un 7% derrotes el 20%, mitja de gols per partit com a local, 4,7, com a visitant aquests són el seus números, victòries un 80%, empats un 13% derrotes el 7%, mitjana de gols com a visitant 5,1 per partit.

La plantilla dirigida per Josep Ramón Cañellas Crespi, a estat la següent; Alarcon,, Bauza, Catala, Gallardo, Garau, Lopez, Marroig, Mulet, Pequeño, Ramirez, Ramis, Sanchez, Serra i Simonet.

Resultats i classificació final benjamins B de primer any grup A.