Nov 142014
 

InfantilA-RºPenyaarrabal (4)

Dels trens infantils del club, no hi ha cap que jugui el mateix dia, avui juguen els infantils F-7, dem’a dissabte el Infantils “B” i diumenge el infantils “A”.

Avui a partir de les set de l’horabaixa, juguen els infantils F-7, es desplacen a Puigpunyent per jugar contra el Recreatiu Puigpunyent i Galilea, l’equip de la Serra de Tramuntana, ocupa la vuitena posició, i la passada jornada va perdre contra el Soledat At. per 9-0, equip que comparteix el lideratge amb l’Sporting, però l’equip de Ciutat va el primer per la diferència de gols.

Demà dissabte els infantils “B”, actuals líders del grup F, amb dos punts d’avantatge sobre el segon l’Artà, reben a partir de les cinc de l’horabaixa al Gènova, equip que ja guanyat els tres darrers partits i ocupa la vuitena posició amb dotze punts.

I Diumenge, dins Son Caulelles, i a partir de les onze del matí, juguen els infantils “A” de Primera Regional, i reben el Constància, equip que la passada jornada va perdre dins casa seva contra el CIDE per 0-5, i actualment ocupa la vuitena posició.