Feb 172015
 

escut-sporting

 

La Federació Balear de Futbol, ha convocat una vaga de tot el futbol amateur, des de Preferent a Prebenjamins, per aquest motiu no se jugarà cap partit aquest cap de setmana. A continuació teniu el comunicat de la Federació.

 

 

EL FUTBOL FEDERAT S’ATURA LA JORNADA DEL 22 DE FEBRER
La Comissió Delegada de la FFIB va aprovar la suspensió del futbol durant una jornada com a protesta per l’aplicació de la llei que fiscalitza els clubs.
A la reunió de dijous passat, la Comissió Delegada, que representa l’Assemblea General de la FFIB, va rebre tota la informació de part del president Miquel Bestard sobre la llei que el Govern vol aplicar al clubs esportius.
Bestard també va comunicar la decisió unànime dels clubs reunits la setmana passada d’aturar la competició per fer veure al Govern que l’aplicació d’aquestes normatives implicaria la desaparició de molts de clubs.
La Comissió Delegada ha  autoritzat el president Miquel Bestard a suspendre la competició de futbol de la jornada 20-21-22 de febrer i li ha demanat cercar el consens amb la resta de Federacions esportives de les Illes Balears.
Els únics equips que jugaran són els de les competicions interilles, perquè ja tenen els bitllets pagats.