Feb 162015
 

AlevinsA-SanCaayetano

Els nostres representants a la categoria d’alevins, varen aconseguir tres victòries i una derrota, els alevins “A”, varen perdre, mentre que els “B”, “C” i “D”, guanyaven els seus respectius partits.

Els alevins “A” de preferent varen perdre amb la seva visita al C.I.D.E., equip classificat a la quinta plaça, el resultat final fou de 7-2, la primera part va acabar 2-0 a favor de l’equip col·legial.

Amb aquest resultat els nostres alevins, continuen a la dotzena plaça, a l’espera del partit entre La Salle “B” i Arenal “B“, que tenen els mateixos, 13, punts que l’Sporting.

Els jugadors de l’Sporting, convocats i que varen jugar els corresponents quarts, varen ser, Molinet, Crespi, Orfila, Mari, Requena, Lopez, Oliver, Martin, Vila i Vrba.

El CIDE va convocar a Silva, Gonzalez, Lo Guiudice, Martinez, Rando, Ortega, Reimerdes, Cerezo, Perello, Muñoz i Florit.

Els gols del C.I.D.E., foren marcats per Martinez (2), Gonzalez (2), Ortega, Florit i Silva.

Els dos gols de l’sporting els varen marcar el jugador Perello del C.I.D.E. en pròpia porta, i en Martin.
AlevinsB-Sineu (4)

 

Els Alevins “B“, que militen al grup “C” de segona regional, varen guanyar, dins Son Caulelles, al Sineu per 4-3, un partit que en el minut 52 guanyava l’equip visitant per 2-3. La primera part va acabar amb el resultat de 2-1.

Amb aquest resultat els nostres representants continuen segon i en cinc punts d’avantatge damunt el tercer.

Els jugadors convocats i que disputaren aquest partit varen ser; Oncala, Riera, Garcias, Juan, Coleto, Llado, Naveiras, Hinarejos, Hermosilla, Adelantado i Serra.
Per part del Sineu, varen intervenir en el partit, Garcia, Socias, Ripoll, Jaume, Bauza, Aparicio, A. Fernandez i R. Ferrnandez.

Així va anar el marcador; 1-0 minut 8 Llado, 1-1 minut 11 Jaune, 2-1 minut 12 Riera, 2-2 minut 45 Jaume, 2-3 minut 47 Fernandez, 3-3 minut 52 Serra i 4-3 minut 57 Serra.
AlevinsC

 

Els alevins “C”, que també varen jugar dins Son Caulelles, varen aconseguir la seva tercera victòria consecutiva, guanyant al Bunyola C.F. per 5-2, amb aquest resultat l’Sporting puja un lloc a la classificació, la primera part va acabar amb el resultat de 2-2.

Els jugadors de l’Sporting que varen participar en el partit són, Sanchez, Ortega, Ramis, Palmer, Perotti, Garau, Bestard, Cañellas, Mari, Ramirez i Abad.

Per part del Bunyola jugaran, Pons, Torres, Cabot, Padilla, Llaneras, S. Del Pozo, J, Del Pozo, Meneses i Gelabert.

Gols; 1-0 minut 18 Ortega, 1-1 minut 19 Llaneras, 2-1 minut 20 Palmer, 2-2 minut 2-2 Llaneras, 3-2 minut 33 Ramis, 4-2 minut 41 Abda, 5-2 minut 51 Ramirez.
AlevinsD-AlevinsC (6)

 

Els Alevins “D”, varen guanyar amb la seva visita al Son Sardina At. per 1-12, i també pugen un lloc a la classificació, la primera part, ja va acabar amb el resultat de 0-8.

Aquest son els jugadors desplaçats i que varen jugar, A. Chacon, Bosch, Guasp, P. Alzamora, Fernandez, J. Alzamora, Vazquez, Bujosa, Varela, H. Chacon i Quilez.

Pel Son Sardina At,. varen jugar en Reviriego, Rodriguez, Sanchez, Magaz, Olmo, Camps, J. Llabres, Prieto, Roig, Martinez, A. Llabres i Navas.

Els gols de l’Sporting els varen marcar, Vazaquez (4), Alzamora (3), H. Chacon (3), Guasp i Quilez.

El gol del Son Sardina en va marcar el jugador de l’Sporting Quiles en pròpia porta.

 

Resultats i classificació Alevins “A” Preferent grup “A”.

Resultats i classificació Alevins “B” segona regional grup “C”.

Resultats i classificació Alevins “C” i “D” segona regional grup H.