Mar 162015
 

AlevinsA-SanCaayetano (5)

Els quatre equips alevins, es varen repartir les victòries i les derrotes, mentre que el “A” i el “D” perdien, a fora, el “B” guanyava dins Son Caulelles i el “C” dins Madre Alberta.

La visita dels Alevins “A” de Preferent a Sa Pobla, va acabar amb la derrota del nostre equip per 6-1, era una difícil sortida, ja que l’equip de Sa Pobla, guanyant, donava una mà al PoblenseB“, que anava empatat a punts amb l’Sporting.
Aquest son els convocats de l’Sporting, per jugar el partit; Molinet, Orfila, Mari, Lopez, Vila, Crespi, Vrba, Oliver i Martin.

Els convocats per part del Poblense “A” i que varen jugar són; Carbonell, Gelabert, Ricci, Giaquinto, Comas, Cano, Ramos, Crespi, Rettich i Moreno.

Els gols del Poblense els varen marcar en Ricci (2), Ramis, Carbonell, Comas i Cano i el de l’Sporting el va marcar en Martin.
AlevinsB-Barracar (2)

Els Alevins “B“, varen guanyar dins Son Caulelles al Barracar de Manacor, per 5-1, i continuen ocupant d’una manera comode la segona plaça de la classificació amb vuit punts d’avantatge damunt el tercer.

Els convocats que jugaren per part de l’Sporting varen ser; Oncala, Garcias, Juan, Coleto, Llado, Adelantado, Serra, Hinarejos, Naveiras i Bouza.

Per part del Barracar varen jugar; Saavedra, Hammouchi, Moll, Alvarez, Pomar, Amhani, Bouzidi, Sanmartin i Macas.

Varen marcar els gols de l’Sporting Llado (3), Serra i Coleto i el gol del Barracar el va marcar en Hammouchi.
AlevinsD-AlevinsC

Els Alevins “C”, també, varen guanyar amb la seva visita a Son Moix, per jugar contra el Madre Alberta, i continuen ocupant la vuitena posició, el resultat va ser d’1-6.

Aquests són els jugadors convocats de l’Sporting; Garau, Bestard, Ramis, Ramirez, Roibal, Palmer, Abad, Sanchez, Frau, Mari Ortega i Perotti.

Pel Madre Alberta, varen disputar el partit; Palmer, Sanmarti, Gándara, Vidal, Sureda, Villena,Esteva, Pasto i Alemany.

Els gols de l’Sporting els varen marcar en Palmer (2), Roibal, Ortega, Perotti i Ramirez, i el del Madre Alberta el va marcanr en Sanmarti.
AlevinsD-AlevinsC (5)

Els alevins “D”, varen perdre el seu tercer partit consecutiu contra l’Arenal “A”, dins S’Arenal, l’Arenal ocupa la novena plaça, el resultat fou de 8-1.

Convocats de l’Sporting; Bujosa, Chacon, Piza, Lin, Guasp, Pau Alzamora, Vazquez, Bosch, Fernandez i Joan Alzamora.

El gol de l’sporting el va marcar en Fernandez.

Convocats per part del S’Arenal; Vilapriu, Henarez, Oliver, Hoyos, Lucchese, Balleseer, Godoy, Ramon, Garcia i Serrano.

Els autors dels vuit gols, varen ser, Henarez (2), Ballester (2), Garcia (2), Lucchese i Hoyos.

Resultats i classificació Alevins “A” Preferent grup “A”.

Resultats i classificació Alevins “B” segona regional grup C.

Resultats i classificació Alevins “C” i “D” segona regional grup H.