Jun 232014
 


Ahir diumenge, es va celebrar la festa de fi de temporada, amb la presència dels representants de l’Ajuntament, l’acte va durar una hora i tots els jugadors i tècnics varen rebre un present del club.

El regidor d’esports Jaume Llompart, acompanyat dels regidors Sebastià Frau, Cati Pocovi, Antònia Coll i de Neus Serra, varen fer entrega als jugadors d’una copa obsequi del club, i als tècnics i delegats d’un plat de fang, també obsequi del club.

Per part del club es va retre homenatge i dona una plac commemorativa al porter dels Alevins “A”, Leon Rodriguez Piqueras, per haver participat en la selecció alevin de Balears, al campionat d’Espanya.

Els pares dels equips prebenjamins “A” i Benjamins “D”, varen fere entrega als jugadors dels dos equips d’una copa commemorativa per haver aconseguir fer campions de lliga dels seus respectius grups.

També es va fer entrega d’una peça de ceràmica, a l’Ajuntament, Federació, a l’empresa Ferrocolat i als responsables de mantenir les instal·lacions de Son Caulelles, Joan Torrens i Magdalena Canyelles.
L’acta va acabar als parlaments de protocol del president del club Sebastià Català i del regidor d’esports Jaume Llompart.